Köpvillkor & Leveransvillkor

Bygghyttans Handelsbod är en lokal marknadsplats & varuförmedling som drivs av Lerums Byggnadshytta ideell förening med organisationsnummer 863500-6896.

Här marknadsför vi ett blandat sortiment av BYGGVAROR, ÅTERBRUK och HANTVERKSPRODUKTER via annonser som lämnats in till föreningen av föreningens medlemmar, men även av ickemedlemmar.

Vill du köpa något i butiken? 

Allt som marknadsförs i Bygghyttans Handelsbod ägs av en i annonsen namngiven person/ juridisk person som anges längst ned i varje annons som kontaktperson tillsammans med ett telefonnummer. Denne ansvarar fullt ut för det som annonseras och har ofta även tillverkat det som säljs. En eventuell affärsuppgörelse sker alltså helt och enbart emellan en köpare och den som ansvarar för det som annonseras. Lerums Byggnadshyttas roll är enbart kontaktförmedlande mellan parterna och vi tar därför inget ansvar för de affärer som förmedlas via Bygghyttans Handelsbod.

Vill du lägga upp någonting i butiken?

Det är helt GRATIS FÖR ALLA att annonsera i Bygghyttans Handelsbod! Maila till handelsbod@lerumsbyggnadshytta.se för mer information och enkla instruktioner för annonsering.

Läs mer om KonsumentreglerKonsumentverkets hemsida – här t.ex om Köpa av privatperson!

Skatteverket har en bra informationssida om Skatteregler vid denna typ av försäljning - läs mer här!

Annonssajten Blocket har ett enkelt och bra Köpekontrakt som rekommenderas – det hittas här!

Kontakt: info@lerumsbyggnadshytta.se